Skipreparering

Glipptak i motbakker og dårlig glid nedover. Klister som ligger igjen på skiene fra påsken i fjor. Mangler smørebod i kjelleren. Det er mange gode grunner til at vi hos Rocky Road skal gjøre jobben for deg på vårt skiverksted.

Alle har vi erfart hvordan manglende smøreferdigheter og vedlikehold gir dårlige skiopplevelser. Enten hele familien skal gå på ski i helgene eller du skal trene litt i lysløypa selv; det kan lønne seg å la skismørerne hos Rocky Road gjøre jobben for deg. Med vår erfaring som aktiv Birkebeiner gjennom flere sesonger. har vi gode forutsetninger for at du skal få gode skiopplevelser til vinteren.

Vårt skiverksted har en stor og variert «meny» når det gjelder skipreparering. Før vi starter med behandling av skiene, gjør vi en analyse av skienes egenskaper og avdekker det behov du som skiløper har, basert på dine ferdigheter og prestasjoner. Med vår «Grønn Small» grunnprepp får du fjernet gammel festesmøring, renset glidsoner, før vi «metter» skiene med glidvoks, rubber festesonen og smelter inn grunnvoks. For de som ønsker at vi legger på festesmøring i tillegg, anbefaler vi «Blå Medium» hvor man basert på forventede snø- og temperaturforhold kan velge tørrvoks eller klister. For aktive mosjonsskiløpere er «Rød Large» et aktuelt alternativ hvor vi gjør en ekstra grundig metningsjobb med ulike typer glidvoks og topper med fluorpulver. Et typisk valg for dem som skal gå Birkebeinerrennet.

Kontakt oss