Rocky Road; nå på Podcast! Hør hva vi mener om elsykkelens utvikling i Vestfold

Benjamin Myklebust Rød har i mange år vært en elsykkel-entusiast. Han har både privat og i sin tidligere jobb i Fylkeskommunen stått på for å promotere og inspirere til økt bruk av elsykler.  Han er mannen bak Facebook-siden Transportsykkel Vestfold, og nå har han jammen også begynt med egen Podcast. Målet hans er fortsatt det samme, det å få flere til å parkere bilen litt oftere, til fordel for bruk av elsykkel.

Vi i Rocky Road har samarbeidet med Benjamin i flere år, og når han spurte om vi ville bli med på den nye Podcasten hans, takket vi naturligvis ja til det. Klikker du på linken nedenfor, kan du i over 30 minutter høre på hva to ivrige elsykkel-inspiratorer har å fortelle om utviklingen i elsykkelmarkedet i Vestfold. Både når det gjelder type elsykler, og hvordan vi ser på de siste årene positive utvikling i salg og økt bruk.

<iframe src=»https://anchor.fm/benjamin-myklebust-rd/embed/episodes/Rocky-Road-Elsykkelrevolusjonen-i-Vestfold-egeglb» height=»102px» width=»400px» frameborder=»0″ scrolling=»no»></iframe>

Kontakt oss