Om oss

Bare navnet Rocky Road i seg selv gir rom for mange assosiasjoner og spekulasjoner om hva virksomheten vår driver med. Det har helt klart noe med vei å gjøre. Godteri på hjul som ruller. Produkter det swinger av. Elsykler med lystgaranti. Som gir våre kunder såå gode opplevelser, at de kommer til å sykle oftere og lengre enn planlagt. Til nye steder. Vekk fra nabolaget og den urbane jungelen. Være mindre A4. Tørre å utfordre deg selv ved å være litt rocky. Sykle på ukjente veier. Kanskje noen veier med steiner.  Det er dette som forteller litt om oss i Rocky Road.

Rocky Road sitt hovedprodukt er elektriske sykler. Vi er forhandler av EVO Elsykler og selger europeiske kvalitetselsykler fra engasjerte og seriøse produsenter som spanske Emotion, tyske Riese & Müller og franske Moustache. For oss i Rocky Road betyr kvalitet pålitelig teknologi og lang levetid. Mindre skuffelser. Økt anvendelighet. I tillegg har våre elsykler en designmessig snert som gjør deg stolt av å eie den. I vårt sortiment tilbyr vi kun elsykler vi har selv lyst på, som vi vet fungerer og som ser så bra ut at du får lyst til å henge dem over sofaen.

Med kombinasjonen av lang erfaring fra sportsbransjen og mange år som aktiv allsidig sykkelmosjonist, er etableringen av Rocky Road et spennende konsept som eier og daglig leder Petter Blaasvær har stor tro på.

 

Petter Blaasvær

Daglig leder
petter@rockyroad.no